Om Taxi4 Moss

TAXI4 Moss startet med drosjetjenester i Moss og Fredrikstad høsten 2020, i full konkurranse med den etablerte aktøren i området. Alle drosjene eies av løyvehaverne selv. Sentralen forestår trafikkplanlegging, bestillingssystemer, etterbehandling, oppgjør osv.

Vår målsetning er å bli den foretrukne leverandøren av drosjetjenester,til både privatpersoner, bedriftsmarkedet og det offentlige. Dette vil vi gjøre gjennom målrettet arbeid der vil tilpasser produktene, tjenestene og prisene til markedets behov, ved å løpende videreutdanne sjåfører og løyvehavere, ved å stille markedets høyeste krav til sjåførene som skal levere tjenestene til deg og en hel rekke andre tiltak.

Vi ønsker å lede an i utviklingen av nye produkter og tjenester, og er derfor lydhøre for nettopp DINE behov og ønsker.

Kvalitet i Alle Ledd:

Taxi4Moss er et selskap som skal sørge for kvalitet i alle ledd.

De første du møter oss hos vil være våre profesjonelle medarbeiderne på sentralen og vil sørge for at dine ønsker blir behandlet raskt og effektivt.

Fra første gang du ringer oss vil du merke forskjellen.

Profesjonelle Sjåfører

Drosjeeierne og sjåførene knyttet opp mot oss er alle spesialister innen sittfag, og vil alle følge opp kundens ønsker på den beste måte.

De vil alltid behandle deg med respekt og din bagasje med den nødvendigeforsiktighet, og de vil kjøre effektivt og hensynsfullt i trafikken.

Du skal føle deg trygg med oss.

MILJØSTRATEGI

Målet for TAXI4 Moss er null utslipp på bilene. Frem til det er teknisk og praktisk mulig, er alle våre taxier hybrid biler med lave utslipp.

Vår visjon i TAXI4 Moss er at vi skal være best på fleksibilitet og miljø.

Alle taxier hos TAXI4 Moss er hybridbiler.

Vårt team

Mahdi Bolow

(Software Dev)

Abdiweli Mohamed Ali

(CEO)

Attester

FAQ

You can pre-book a taxi through our website or by calling our office phone number which you can find on our website.
99kr at day time, 6:00am - 6:00pm. 125kr at evening time, 6:00pm - 11:00pm. 150kr at night time, 11:00pm - 6:00am.